Hallmarko filmas



Tikėjausi Hallmarko filmo, tokios paprasto, šiltos istorijos su kažkiek lengvo moralo, tai nors istorija būtent tokia, man atrodo, kad jai ir būtų labiau tikę būti filmu, o ne knyga, na aš bent jau būčiau labiau ja mėgavusis.

Istorija graži, liečia sunkesnių ir opesnių temų kaip netektis ir vieniši senjorai, atrodo kad tų temų gal buvo net per daug, nes ne visas atrodo gerai pavyko užgriebti, o apie vienišus senjorus, rodos, pasisuko visa knyga - abi jos perspektyvos. Svarbu šia tema kalbėti, kad ir tokiose lengvo turinio knygose, bet tuomet gal reikėjo ten ir palikti fokusą.

Man vietomis buvo nuobodu, dialogai kartais rodėsi per ilgi, pilstantys iš tuščio į kiaurą - knyga tikrai galėjo būti trumpesnė. Ne visai prisijaukinau veikėjus - vienos iš pagrindinių knygos pabaigoje tiesiog negalėjau suprasti.

Galbūt tiesiog užšokau ant šios knygos netinkamu metu, bet man ji pasirodė klampoka, kaip tokio žanro knygai, slydimas puslapiais nebuvo labai sklandus. Tiek knygos istorija, tiek jos idėja - itin graži ir gražiai papasakota, bet filmą turbūt būčiau suvalgiusi skaniau.

0 Komentarai